Ontwikkeling en Assemblage van Elektronica

We leveren maatwerk: uw wensen vertalen we naar ontwerpen en producten van gegarandeerd hoge kwaliteit. We geven deskundig advies,
professioneel ontwerp en hoogwaardige productie, daarmee staat Jumiko voor u klaar. Een team van gedreven vakmensen, goed getrained en altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen maakt werk van uw wensen.

service-pagina-afbeelding1

Elektronica Assemblage

We zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van elektronica producten geheel naar de wens van de klant. Een idee kan worden vertaald naar een compleet eindproduct inclusief behuizing, testen en verpakking. Modificaties en reparaties worden met grote precisie uitgevoerd maar ook assemblage van draad en kabel is mogelijk.

HT1204 (2)

Ontwikkeling

Ieder idee kun je vertalen in talloze ontwerpen voor producten. Maar daarop zit u niet te wachten. U wilt een product dat optimaal aansluit bij uw wensen. Betaalbaar en kwalitatief hoogwaardig, dat staat buiten kijf. Maar er zijn nog tal van andere factoren die van invloed zijn op het meest optimale ontwerp voor uw product. Ontwerpen bij Jumiko begint met een gedegen interview waarbij we u het hemd van het lijf vragen om exact helder te krijgen wat u precies wilt. Op basis van de uitkomsten daarvan voorzien we u van advies en maken we een ontwerp op maat dat naadloos aansluit op uw wensen.

Back to top