Service / Onderhoud
Service

Jumiko heeft eigen monteurs in dienst die op locatie verschillende zaken kunnen uitvoeren.U wilt kunnen vertrouwen op de beschikbaarheid en continuïteit van u Noodverlichtings installaties en armaturen van Jumiko. Daarom staat Jumiko voor u klaar. Komt de beschikbaarheid of continuïteit in gevaar, bijvoorbeeld door een storing, dan kunt u onze monteurs direct bereiken om uw storing te melden. Wij verhelpen de storing vervolgens zo snel mogelijk. Wij proberen een storing op locatie te onderzoeken en verhelpen, als dit niet mogelijk is voeren wij de reparatie uit bij ons in de fabriek in Emmen .

Montage

Verder kunnen wij in overleg ook montage van producten  ter plekke uitvoeren. U moet denken aan het monteren van:

Wij voeren deze werkzaamheden in goed overleg met de opdrachtgever uit. Informeer naar de verschillende mogelijkheden op dit gebied.

Onderhoud

Wij kunnen u ook ontzorgen door de onderhoud aan u Noodverlichting te verzorgen  en uitvoeren. U moet denken aan het vervangen van accu’s , TL lichtbronnen. Er zijn verschillende opties deze kunnen wij  altijd bespreken per project en hiervoor passende oplossingen bedenken.

Back to top