Ombouw service voor verlichting

Jumiko biedt een ombouwservice voor bestaande verlichting. Ons modulaire concept stelt ons in staat om bijvoorbeeld armaturen om te bouwen en deze geschikt te maken voor noodverlichting en sensor-technologie zoals daglichtregeling of aanwezigheidsdetectie.

Noodfunctie inbouwen

Onze service voor het inbouwen van noodverlichting in bestaande armaturen is ideaal voor bedrijven die hun bestaande verlichting willen upgraden naar een veiligere en beter zichtbare oplossing in geval van een noodsituatie. Wij zorgen voor een vakkundige installatie van de noodverlichting, inclusief alle benodigde bedrading en stroomvoorziening.

Retro fit ombouwen naar LED.

LED retrofit is door fabrikanten ontwikkeld als ‘quick’ win oplossing. Het is een kwestie van de TL buisvervangen door LED. Dit is tevens de goedkoopste manier om over te stappen van TL naar LED.

Led binnenwerken op maat

Jumiko biedt op maat gemaakte led-oplossingen voor binnenwerken in bestaande armaturen. Wij werken samen met onze klanten om hoogwaardige en energie-efficiënte ledverlichting te ontwerpen die past bij hun specifieke behoeften en budget.

Sensoren inbouwen

Laat uw verlichting efficiënter werken door sensortechnologie zoals daglichtregeling of aanwezigheidsdetectie en radarmodules. Ook kunnen we een standaard armatuur draadloos maken.

Meer weten over onze service of heb je een andere vraag?

Een gespecialiseerd bedrijf in verlichting met jarenlange ervaring en expertise in het ontwerpen, produceren en installeren van op maat gemaakte LED-oplossingen. Wij bieden onze klanten hoogwaardige producten en services, zoals retrofitting, ontwerp en installatie van verlichting, reparatie en onderhoud, inbouw van sensoren en noodverlichting. Onze missie is om bij te dragen aan een duurzame toekomst door energiezuinige en circulaire LED-oplossingen te bieden die niet alleen aan de behoeften van onze klanten voldoen, maar ook hun kosten verlagen en de ecologische voetafdruk verminderen.

Marco Polostraat 7, 7825 VM Emmen

Ma - Vr: 08:00 - 17:00

info@jumiko.nl
Tel +31 591 564 991
Fax +31 591 564 772

Links

Producten

Noodverlichting
LED verlichting
Batterijen

Service

Social media