Service en Onderhoud

Bij Jumiko stellen wij de klant altijd centraal. We begrijpen de wensen van onze klanten en streven ernaar om de best mogelijke oplossing te bieden. Met onze focus op kwaliteit en uitstekende service zijn we niet bang om zelf de handen uit de mouwen te steken en problemen op te lossen. Goede communicatie tussen de klant en monteurs ter plaatse is daarbij van groot belang en wij dragen hier graag aan bij. Dankzij onze toewijding en directe aanpak zijn wij in staat om te doen wat er van ons verwacht wordt.

Reparatie service

Onze reparatieservice heeft niet alleen voordelen voor uw portemonnee en uw verlichtingsproducten, maar ook voor het milieu. Het repareren van een defect product draagt bij aan de circulaire economie door het verminderen van afval en het verlengen van de levensduur van het product. Door het gebruik van onze reparatieservice draagt u bij aan een duurzamere toekomst en een schonere planeet.

Onderhoud

Onze onderhoudsservice zorgt voor regelmatige inspectie en optimalisatie van uw verlichtingssysteem, waardoor maximale prestaties en betrouwbaarheid worden gegarandeerd. Laat ons zorgen voor het onderhoud, zodat u zich kunt concentreren op uw kernactiviteiten.

Dali design en programma

Met het Dali Design programma bieden wij oplossingen voor het creëren van intelligente verlichtingssystemen die op afstand kunnen worden aangestuurd. Onze op maat gemaakte Dali Design programma’s zorgen voor efficiëntie en energiebesparing in uw bedrijf.

Ontwerp & Design verlichting

Jumiko’s Ontwerp en Design service biedt op maat gemaakte oplossingen voor elk interieur/gebouw. Met onze creativiteit en technische expertise ontwerpen we unieke verlichtingsconcepten die bijdragen aan de uitstraling en functionaliteit van uw ruimte.

Meer weten over onze service of heb je een andere vraag?

Een gespecialiseerd bedrijf in verlichting met jarenlange ervaring en expertise in het ontwerpen, produceren en installeren van op maat gemaakte LED-oplossingen. Wij bieden onze klanten hoogwaardige producten en services, zoals retrofitting, ontwerp en installatie van verlichting, reparatie en onderhoud, inbouw van sensoren en noodverlichting. Onze missie is om bij te dragen aan een duurzame toekomst door energiezuinige en circulaire LED-oplossingen te bieden die niet alleen aan de behoeften van onze klanten voldoen, maar ook hun kosten verlagen en de ecologische voetafdruk verminderen.

Marco Polostraat 7, 7825 VM Emmen

Ma - Vr: 08:00 - 17:00

info@jumiko.nl
Tel +31 591 564 991
Fax +31 591 564 772

Links

Producten

Noodverlichting
LED verlichting
Batterijen

Service

Social media