TL verlichting ombouwen naar LED

Retrofit

Als gespecialiseerd bedrijf in retrofit verlichting, biedt Jumiko oplossingen om oudere verlichtingssystemen te vervangen door modernere en efficiëntere alternatieven. Retrofit verlichting is een term die verwijst naar het vervangen van oudere verlichtingssystemen door modernere en energiezuinigere oplossingen. Hierbij kan worden gedacht aan het vervangen van T8 of T5 TL buizen door LED oplossingen en het upgraden van het hele verlichtingssysteem met de nieuwste technologieën.


Bijdragen aan een duurzamere en efficiëntere werkomgeving

Door de het toepassen van retrofit, kunnen bedrijven niet alleen hun energierekening verlagen, maar ook bijdragen aan een duurzamere en efficiëntere werkomgeving. Bovendien kan retrofit ook helpen bij het verminderen van extra kosten zoals schilder- en onderhoudskosten, aangezien de armaturen al jaren op hun plaats hangen. Bij het vervangen van armaturen blijven er altijd vuile of ongeschilderde randen over.

Als u geïnteresseerd bent in het upgraden van uw verlichtingssysteem, neem dan gerust contact op met Jumiko voor meer informatie en om te bespreken hoe wij u kunnen helpen uw verlichtingskosten te verlagen en uw ecologische voetafdruk te verminderen.

Voordelen van ombouwen

Financieel

Door hergebruik blijven kosten bespaard. In vergelijking met een nieuw armatuur is het ombouwen van TL armaturen meer dan de helft goedkoper. Hierdoor is de totale investering gemiddeld tussen 2-3 jaarterugverdiend, tegenover6-8 jaar bij nieuwe LED armaturen

Kwaliteit

Bij Retrofit LED verlichtingsproducten speelt de kwaliteit van de componenten en de warmtehuishouding in het armatuur een cruciale rol in de kwaliteit van het lichtsysteem. Jumiko werkt daarom samen met toonaangevende partners zoals Osram en Samsung om de kwaliteit van de producten te garanderen. Zo bieden wij onze klanten duurzame en efficiënte oplossingen voor hun verlichtingsbehoeften.

Milieu

Door hergebruik wordt de hoeveelheid afval beperkt tot een minimum. Wat overblijft wordt gescheidenen gerecycled door Wecycle.

Sociale werkgelegenheid

Bij Jumiko worden mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt veelvuldig ingezet voor opdrachten. Zo kunnen we niet alleen een kwalitatief hoogwaardig product leveren, maar ook bijdragen aan een sociaal en maatschappelijk verantwoord productieproces. We zijn er trots op dat we zo kunnen bijdragen aan een inclusieve arbeidsmarkt en tegelijkertijd onze klanten kunnen voorzien van duurzame en efficiënte verlichtingsoplossingen.

Voorbeelden ombouw

Meer weten over een product of staat het juiste product er niet tussen?

Een gespecialiseerd bedrijf in verlichting met jarenlange ervaring en expertise in het ontwerpen, produceren en installeren van op maat gemaakte LED-oplossingen. Wij bieden onze klanten hoogwaardige producten en services, zoals retrofitting, ontwerp en installatie van verlichting, reparatie en onderhoud, inbouw van sensoren en noodverlichting. Onze missie is om bij te dragen aan een duurzame toekomst door energiezuinige en circulaire LED-oplossingen te bieden die niet alleen aan de behoeften van onze klanten voldoen, maar ook hun kosten verlagen en de ecologische voetafdruk verminderen.

Marco Polostraat 7, 7825 VM Emmen

Ma - Vr: 08:00 - 17:00

info@jumiko.nl
Tel +31 591 564 991
Fax +31 591 564 772

Links

Producten

Noodverlichting
LED verlichting
Batterijen

Service

Social media