Over ons
Jumiko BV staat voor ervaring op het gebied van noodverlichting.                   Jan Oelen en Michel Koopman zijn de oprichters en eigenaren van deze dynamische jonge firma. Samen hebben ze meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van noodverlichting en ook de noodzakelijke achtergrondkennis over de productie en ontwikkeling van elektronica. En zij weten hun diensten diensten simpel, maar doeltreffend te realiseren.Wij zijn altijd blij met een nieuwe distributeur of dealer, hoe klein of groot hij ook is. Ook waardering voor onze eigen medewerkers en voor klanten die bereid zijn onze diensten en producten af te nemen, is vanzelfsprekend voor Jumiko BV.

Jumiko BV ontwikkelt zich snel als specialist in de verlichtingsbranche. Samen zijn we wijzer en sterker. Door goed te luisteren naar wat klanten willen en van ons verwachten, kunnen we snel inspelen op specifieke vragen en opdrachten.Wij begrijpen dat noodverlichting niet altijd standaard uit een doos kan komen. Wij kunnen u helpen bij het ombouwen en aanpassen van bestaande verlichting waarbij meerdere functionaliteiten aan uw verlichting kan worden toegevoegd.

Wij verplaatsen ons graag in de schoenen van de klant, we komen tegemoet aan de wensen van de klant, we leveren kwaliteit en goede service, en we zijn niet bang om bij problemen zelf op een project te helpen of service te verlenen. Een goede communicatie tussen de klant en de monteur ter plaatse voorkomt ook veel problemen, en daar helpen wij graag aan mee. Door deze instelling en korte lijnen zijn wij in staat om dat te doen wat van ons verwacht wordt.Ons brede pakket met noodverlichting bestaat uit design modellen , industriƫle modellen maar ook commercieel aantrekkelijke modellen zowel in prijs als uitvoering. Al deze mogelijkheden kunnen zowel bij LED armaturen als TL armaturen worden toegevoegd.

  •  Noodverlichting
  •  Ombouw naar Noodverlichting
  •  Functionaliteit toevoegen aan verlichting
  •  Batterijen en alle onderhoudsmiddelen
  •  Led producten
  •  Retrofit

 

Gerda de Roo
Sales&Planning
gerda@jumiko.nl

Chiel Landlust
Field Service engineer
chiel@jumiko.nl

Anna Liu
Import and Export
anna@jumiko.nl

ing. Jarno Stel
CTO
jarno@jumiko.nl

Jan Oelen
Directeur
jan@jumiko.nl

Back to top