Nieuwe LED-print, speciaal ontworpen voor onze klant.

We zijn verheugd om aan te kondigen dat we onze nieuwste ontwikkeling hebben gelanceerd: een op maat gemaakte LED-print die specifiek is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van onze klant.

Project omschrijving

We zijn verheugd om aan te kondigen dat we onze nieuwste ontwikkeling hebben gelanceerd: een op maat gemaakte LED-print die specifiek is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van onze klant. Bij Jumiko streven we altijd naar op maat gemaakte oplossingen die zijn aangepast aan de specifieke vereisten van onze klanten. Om deze doelstelling te bereiken, gebruiken we o.a. onze eigen SMD-lijn en we zijn er trots op dat we altijd toegewijd zijn om de beste service te bieden.

Ons team van professionals werkt nauw samen met onze klanten om innovatieve en duurzame oplossingen te ontwerpen en te leveren die bijdragen aan hun succes. Met deze nieuwste ontwikkeling kunnen we het productieproces van onze klanten nog sneller en efficiënter maken.

Bij Jumiko zijn we gepassioneerd door het ontwerpen en leveren van geavanceerde verlichtingssystemen die energiezuinig zijn en bijdragen aan duurzaamheid. We zijn er trots op om onze klanten te ondersteunen bij het bereiken van hun doelen door op maat gemaakte verlichtingsoplossingen te bieden.

Als u meer wilt weten over onze oplossingen en hoe we u kunnen helpen, neem dan gerust contact met ons op.

Meer weten over een product of staat het juiste product er niet tussen?

Jumiko biedt veel mogelijkheden als het gaat om maatwerk. We zijn in staat om uw technische uitdagingen om te zetten in een uitvoerbaar geheel. Waarbij we kijken naar kwaliteit, levensduur en installatietechnisch eenvoudig te monteren. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden voor uw uitdaging.

Marco Polostraat 7, 7825 VM Emmen

Ma - Vr: 08:00 - 17:00

info@jumiko.nl
Tel +31 591 564 991
Fax +31 591 564 772

Links

Producten

Noodverlichting
LED verlichting
Batterijen

Service

Social media